Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2005

Παράξενα πράματα…

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και η δική μου δεν ξεκίνησε πολύ καλά. Γενικά κάτι με κρατούσε στο κρεβάτι. Φυσικά όμως έπρεπε να σηκωθώ και να έρθω στο γραφείο. Άλλωστε έχουμε και νέα πρόταση να καταθέσουμε μέχρι τις 27. 25 για μένα λέω. 26 και 27 θα έχω άλλες δουλειές. Άρα πρέπει να τελειώνουμε αυτή την βδομάδα.
Οπότε σηκώθηκα ο καλός σου και ξεκίνησα την πρωινή ιεροτελεστία. Ελληνικός μοσχοβοληστός (μμμμ ), προετοιμασία σάντουιτς-κολατσιού για το γραφείο, ντουζάκι να ξυπνήσουμε, μερικά κουλουράκια για πρωινό γιατί δεν είχα γλυκό και βαριόμουν να αλείψω φρυγανιές, και πορτοκαλάδα…
Και πάνω που πάω να στύψω το πρώτο πορτοκάλι, συνειδητοποιώ γιατί δεν με άφηνε το κρεβάτι να σηκωθώ! Ένοιωσα το πλευρό μου να σουβλίζεται από τον πόνο . Έπαθα τράβηγμα!!! Εντάξει, να πάθω τράβηγμα επειδή σήκωσα βάρος το καταλαβαίνω, να πάθω τράβηγμα από επικίνδυνες κινήσεις επίσης το καταλαβαίνω, από στύψιμο πορτοκαλιού όμως… δεν το έχω ξανακούσει! Τι να πει κανείς…
Γρήγορα τέντωμα επάνω και το προφταίνουμε. Και ναι όντως το πρόφτασα. Δεν με άφησε κάτω. Μου άφησε όμως ένα πιάσιμο στο πλευρό. Έτσι, έχω ένα προβληματάκι στις κινήσεις που περιλαμβάνουν στέψη του σώματος δεξιά. Και είναι πολλές αυτές τελικά (ευτυχώς όμως όχι βασικές). Ας προσέχουν λοιπόν οι οδηγοί που έρχονται από τα δεξιά μου! Εκεί έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα !
Τέλος πάντων, κατάφερα ο έρμος και το ξεπέρασα (χτύπησα το αντίστοιχο μεζουλίντ μου για να χαλαρώσουν οι μύες) και συνέχισα το στύψιμο… Με λίγη δυσκολία βέβαια γιατί δεν μπορούσα να πιέσω το χέρι μου στον στύφτη!!! Μετά από αυτό άλλο ατύχημα δεν είχαμε. Απλά μου έχει μείνει η ζαβλακομάρα του πρωινού και το σπάσιμο από την ενόχληση στην μέση. Συνηθισμένα πράματα βέβαια μιας και έχω και ευπάθεια! Ιεροποίηση πέμπτου οσφυϊκού! Έτσι είπαν οι ακτινογραφίες (εδώ και χρόνια). Το έχει και ο μπαμπάς μου. Είναι κληρονομικό λέει. Ο 5ος οσφυϊκός σπόνδυλος έχει συνοστεωθεί με το ιερό οστό. Πώς τα 5 κοκαλάκια της ιερής μοίρας συνοστεώθηκαν και έκαναν το ιερό οστό; Έ σε εμένα και τον πατέρα μου προχώρησε λίγο παραπάνω και συνοστέωσε και ένα ακόμα κοκαλάκι! Α ρε τι σου κάνει η εξέλιξη! Αποτελούμε πρωτοπόρο είδος, πείραμα της φύσης για το επόμενο εξελικτικό βήμα του ανθρώπου! Αν είναι ο άνθρωπος εξελισσόμενος να αρχίσει να έχει πρόβλημα με την μέση, καλύτερα να μείνει στάσιμος! Ο 5ος οσφυϊκός είναι ο ισχυρότερος σπόνδυλος και κρατά όλο το βάρος του σώματος. Λόγω συνοστέωσης λοιπόν, το βάρος σε εμένα πέφτει στον 4το οσφυϊκό που είναι μικρότερος. Αποτέλεσμα μια ευαισθησία! Είμαι και ευαισθητούλης λοιπόν ! Τόση ευαισθησία όμως στην πορτοκαλάδα δεν την περίμενα!
Έφτασα τελικά στο γραφείο. Εδώ με περίμενε η γνωστή κατάσταση του τρελού αφεντικού! Εμ έχασε το IP, έχει αρχίσει να τα χάνει. Σε λίγο θα τον έχω με τα χαπάκια του για να μην χτυπιέται! Αν και λέω να του κάνω δώρο ένα… μίξερ… Χτυπιέται που χτυπιέται, να χτυπιέται αποδοτικότερα και με στύλ!!!

ΥΓ: Πάντως τώρα είμαι εντάξει (το πλευρό πονάει λίγο αλλά δεν πειράζει). Άκουσα το γέλιο σου στο τηλέφωνο και φτιάχτηκα! Η ζαβλακομάρα πέρασε!

10 σχόλια:

  1. Μπορεις να τον βάλεις και στο πλυντήριο
    θα κάνει και δωρεάν πλύσιμο έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, καλημέρα, επικεντρώσου στον 5ο και άσε τον αφεντικό! Δεν επιδέχεται βελτίωσης!!!!!
    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Darthiir ειλικρινά πολύ χαίρομαι που σχεδον πάντα σε καθε post λες κάτι για την αγαπημένη σου και πόσο σε "ανεβάζει" ψυχολογικά!!! Σας χαίρομαι και εύχομαι να παντρευτείτε το συντομότερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααχ, Καμηλιέρη μου, γεράματα είναι αυτά! :-ΡΡ
    (Περαστικά καλέ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περαστικά μάλλον δεν προσέχεις στις βόλτες στην έρημο με την καμήλα σου... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα!

    Πάντως η μέση μου σήμερα είναι σε πολύ πολύ πολύ καλύτερη κατάσταση! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. περαστικά κιαπο μένα.

    πρόσεχε πως στύβεις τα πορτοκάλια γιατι με καμμιά απότομη κίνηση θα κρεββατωθείς πάλι και χάνοντας χρόνο απο τη δουλειά σου, θα χάσεις την εκδρομή του 3ημέρου...

    για τέτοια είσαι τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε περίπτωση που οι πόνοι δεν υποχωρήσουν την ξέρεις την δουλειά …. 090οαράπηςγιατηνμέση :PPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε γουστάρω ρε μπαγάσα.
    Έχεις πιάσει το νόημα εκεί
    μέσα στην έρημο , παρέα με
    την καμήλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/10/05 12:12 π.μ.

    Εχασε τo IP του?The mother of all atakes!Ευγε!!!

    Λεγε καμελμαν λεγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...