Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Δυσκολίες…

Αφού το φυνατνοτροφείο περάτωσε τη λειτουργία του, είπε ο άραβας ν’ ασχοληθεί με τη συγγραφή. Η μαμά ευρώπη περιμένει τις προτάσεις και μια ανασκόπηση ψάχνει συγγραφέα. Ελλείψει ολοκληρωμένης συνεννόησης για αντιμετώπιση των πρώτων είπε ο έρμος ν’ ασχοληθεί αρχικά με τη δεύτερη, η οποία σημειωτέων έχει στοιχειώσει εδώ και τρίμηνο στην επιφάνεια εργασίας (aka desktop) του τούρκου. Αμ δε!
Διότι εκεί που αρχίζεις και ξεσκαρτάρεις τα εξήντα(συν) αρθράκια και ξεκινάς να καταγράφεις τις σκέψεις σου, πέφτεις πάνω σε μια αναφορά που δεν την έχεις και τη θεωρείς σημαντική για να στηρίξεις το υπόβαθρο. Ανοίγεις τον περιηγητή διαδικτύου (aka explorer) και ανατρέχεις στον ιστοτόπο (aka webpage) του εκδοτικού οίκου. Βρίσκεις το αρθράκι (του ’59…) και πάνω που με συγκίνηση περισσή, επειδή θα μάθεις το σκεπτικό πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η συγκεκριμένη μορφή και χρήση της εξίσωσης Langmuir, πατάς το κουμπάκι download, σου βγαίνει ένα κιτρινάκι που σε πληροφορεί ότι μπορείς να δεις μόνο την πρώτη σελίδα, για να κατεβάσεις το άρθρο πρέπει να πλερώσεις… (υπέγραψα άμεσα είπα σύντεκνε)
Τσάμπα η συγκίνηση και η χαρά, με την απορία θα μείνει η ανθρωπότητα…

Με διάχυτη την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο, ο άραβας συνειδητοποιεί πως κάποια θεία δίκη συνωμότησε με το σύμπαν ώστε να μη δημιουργηθεί ποτέ η ανασκόπηση. Διότι και που θέλει πολύ, η έρμη η δημοσίευση αρνείται να κατέβει ενώ το σύμπαν απλά κοιτά προς άλλη κατεύθυνση…
Αποφασίζει λοιπόν να κατευθυνθεί να πνίξει τον πόνο του στα μοχίτο!
Σταθερές αξίες…

[ Μα καλά, γιατί δεν υιοθετούν ειδική μεταχείριση για τους κριτές;
Θα τους μαλώσω, την επόμενη φορά θα απαντήσω με ένα κίτρινο μεϊλάκι:
You need to pay in order to acquire the review of that paper! ]

7 σχόλια:

  1. Το σύμπαν κοιτά προς την κατεύθυνση των mojito!!! ΣΤΑΝΤΑΡ...
    ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σύμπαν είναι σοφό -δεν είχε ποτέ την πρόθεση να γράψεις το review {όπως δεν την είχε και στο δικό μου και για αυτό του έβαλε deadline 3 μήνες πριν αρχίσει καν να εμφανίζεται στη μόστρα του Θανάση μου...} ....

    Όσο για το σύστημα αυτοπροστασίας από πάσης μορφής Ιδρύματα, δουλειές, υπηρεσίες ή απλά καθημερινές αναποδιές ΣΟΦΟΤΕΡΟ !!!
    {Μεγάλη παρένθεση: (μια απλή βόλτα με το αμάξι πχ μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική since οι δρόμοι είναι γεμάτοι καλοκαιροχτυπημένους ... ήήήήήή -τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα- το ακόμα χειρότερο να ΜΗΝ πάρεις το αμάξι για την βόλτα σου και να το βρεις επιστρέφοντας στο ίδιο χρώμα με την 5όροφη πολυκατοικία που χτίζεται δίπλα ... ταπ).
    Μην πίνεις μόνο mojitάκια όμως, υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να τα βαρεθείς και να καταρρεύσει το σύστημα! Εφάρμοσε το κυκλικό σύστημα 1η μέρα mojito, 2η margarita, 3η ουζάκια, 4η ρακούλες, 5η λευκό (ξηρό) κρασάκι, 6η τζιν με tonic, 7η αποτοξίνωση κλπ κλπ κλπ!
    Σμακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα; Δεν κοιτά πάντα εκεί που θέλουμε πολύ Σοφία μου;

    Αααα να προσέχεις που παρκάρεις σύντεκνε!
    Με τα μοχιτάκια πιστεύω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα…
    (Το κυκλικό σύστημα εσύ το καθορίζεις με τις μέρες; Όχι με τις ώρες; :o)
    {Έχεις ξεχάσει να κλείσεις ένα άγκιστρο :p}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χοχοχο, είμαι σε διαδικασία έρευνας!!!
    ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/09 7:03 μ.μ.

    παλι ξεσαλωνες ρε χαμενε? και γιατι δεν πηρες ενα τηλεφωνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μήπως το έχουμε παρακάνει με τα mojito, Καμηλιέρη παιδί μου;;
    :pp

    Κατά τα άλλα...
    Σμακ!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί; Σας κόψαν κι εσάς τη χρηματοδότηση σύνδεσης απ΄ τη μονή ξωματιάρα;
    Ε δεν είμαστε σοβαροί…

    Ποτέ δεν το παρακάνεις στα μοχίτο μανούλα.
    Νομοτελειακή αρχή του σύμπαντος!


    (Σμακ στα μούτρα σας...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πες...